Monarchist League of Greece

Monarchist League of Greece

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πρίγκιπας Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Σεπτέμβριο ο γάμος τους ....

Όρισαν την ημερομηνία για τον γάμο τους! Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αναμένεται ν' ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τήν Τετάρτη 25 Αυγούστου. Μέχρι τώρα κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τη χαρμόσυνη ημερομηνία, όμως πλέον το δηλώνουν στους δικούς τους ανθρώπους! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espressο», κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπα Νικόλαου, Παύλος, ο αδελφός της Τατιάνας, Μπόρις, και ο επιχειρηματίας και πολύ καλός φίλος του μέλλοντα γαμπρού Νάσος Θανόπουλος.


Όπως μαθαίνουμε από το περιβάλλον τους, ο γάμος, που θα τελεστεί στίς Σπέτσες στίς 25 Αυγούστου, θα είναι απλός και λιτός. Καμία σχέση, δηλαδή, με τα σενάρια που ακούγονταν για glamorous τελετή και δεξίωση.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι αποτελούν ίσως το πιο  ζευγάρι του ευρωπαϊκού jet-set. Ζουν μόνιμα στο Τσέλσι του Λονδίνου και συχνά ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να παρευρεθούν σε επίσημες εκδηλώσεις, πάρτι και γκαλά. Εχουν φίλους από κάθε χώρο: επιχειρηματίες, διάσημους ηθοποιούς, μουσικούς και ανθρώπους από τον χώρο της μόδας. Όλοι από την πρώτη στιγμή τούς αντιμετώπιζαν σαν παντρεμένους. Αν και η Τατιάνα δεν φορούσε δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της, η σχέση τους είχε επισημοποιηθεί στα μάτια όλων, αφού ο Νικόλαος είχε την Τατιάνα στο πλευρό του ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις της αριστοκρατίας.

Μαζί εμφανίστηκαν στα βαφτίσια του τέταρτου γιου του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, του μικρού Οδυσσέα, μαζί και στον γάμο του Χοακίν και της Μαίρης της Δανίας. Ακόμα και στα γενέθλια της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας και θείας του Νικόλαου η Τατιάνα ήταν στο πλευρό του.



ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου