Monarchist League of Greece

Monarchist League of Greece

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Το ζεύγος Πρίγκιπα Νικολάου - Τατιάνας



Ολα τα μάτια στην Τατιάνα.


Εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ και δημοσιογράφοι από πολλές χώρες παραβρέθηκαν στην τελετή που έγινε στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου. Περίπου 400 Ελληνες και ξένοι οι καλεσμένοι.

Με την παρουσία εκπροσώπων του διεθνούς τζετ σετ και «γαλαζοαίματων» της Ευρώπης τελέστηκε χθες στο νησί των Σπετσών ο γάμος του Πριγκιπα Νικολάου και της Τατιάνας Μπλάτνικ. Το μυστήριο τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος κατακλύστηκε από εκατοντάδες κόσμου και δημοσιογράφους από πολλές χώρες.

Οι καλεσμένοι στο μυστήριο -το οποίο τέλεσε ο μητροπολίτης Υδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας Εφραίμ- καθώς και στη δεξίωση που δόθηκε στο Κτήμα Κούτση ήταν περίπου 400, Ελληνες και ξένοι.

Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με τη βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» κυρίως διάδοχοι και πρίγκιπες βασιλικών θρόνων της Ευρώπης, συνομήλικοι του Νικολάου και της Τατιάνας, η οποία λέγεται πως έχει μακρινή καταγωγή από τον βρετανικό οίκο των Στιούαρτ.

Συγκεκριμένα, παρευρέθησαν -μεταξύ άλλων- η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, θεία του γαμπρού, με τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου Φελίπε και τη γυναίκα του Λετίθια, χωρίς όμως τον Χουάν Κάρλος.

Συγγενείς

 Παρόν ηταν ο Βασιλιας Κωνσταντίνος με την Αννα-Μαρία και τα παιδιά τους Πριγκιπα Παύλο και Πριγκίπισσα Αλεξία.
Παρούσα ήταν και η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα, θεία του γαμπρού, όπως επίσης και τα πρώτα ξαδέλφια του Νικολάου: ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας, Φρειδερίκος με τη γυναίκα του Μαίρη Ελίζαμπεθ και ο αδελφός του, πρίγκιπας Ιωακείμ.

Παρέστησαν επίσης ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ και πριγκιπικά ζεύγη από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία, όπως επίσης ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου