Monarchist League of Greece

Monarchist League of Greece

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :Η ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.


Τού Καθηγητού Δρος Νικολάου Χ.Χαρακάκου Επ. Καθ. Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ενώσεως Λογοτεχνών/ΠΕΛ

Εξαιτίας του αναξίου για την αξιοπρέπεια του λαού μας πολιτικού κατεστημένου ,η Πατρίδα μας εχει αιχμαλωτισθεί αμαχητί απο τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες,που εκτός απο την εγκληματική προδιάθεση τους πρακτορεύουν και την ισλαμική τρομοκρατία
Σύμμαχοι των φανατικών μουσουλμάνων φονταμενταλιστών αναδεικνύονται οι εθνομηδενιστές της πάντοτε ελληνοπροδοτικής αριστεράς.
Προσδοκούν οτι μαζί με τους μουσουλμάνους τρομοκράτες θα οργανώσουν την((μεγάλη))αντεθνική εξέργεσή τους.Για να διαλύσουν οριστικά το Κράτος και να υπονομέυσουν αμετάκλητα το Ελληνικό Εθνος.
Επιτακτική για μας τους εθνικά σκεπτόμενους και δρώντες Πατριδαμύντορες Ελληνες προβάλλει η άμεση ανάγκη της αντιστάσεως μας στην πολύμορφη ανθελληνική απειλή.

Ας μη περιμένουμε τίποτε απο τα κόμματα ,μας εχουν αποδείξει οτι αποτελούν αδίστακτους ψηφοθηρικούς μηχανικούς .Το μόνο που τα ενδιαφέρει ειναι η ψήφος .Γιαυτό ((ελληνοποιούν))ακόμη και τα επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία της ισλαμικής τρομοκρατίας .
Για να υφαρπασουν τον ψήφο τους ,Αδιαφορόντας για την Ενθνική απειλή την οποία συνεπάγονται.
Μόνοι μας πρέπει να συσπειρωθούμε για να συντρίψουμε την προετοιμάσμένη εξέγερση του ισλαμικού φονταμελισμού και της Αντιεθνικής Αναρχοαριστεράς ,Να στελεχώσουμε με ζήλο τις Ελληνορθόδοξες Εθνικές Οργανώσεις και να κηρύξουμε Πανεθνικό Επαγρυπνητικό Συναγερμό ,Δεν θα υποδουλωθούμε αμαχητί στον ισλαμικο συφερτό.

Η ΒΕΟ εγκαινιάζει το Προσκλητήριοτου Αγώνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου